Psykologipalvelu Niina Melkko

TYÖSTÄNI

Olen työskennellyt psykologina lähes 20 vuoden ajan. Aloitin urani psykiatrian osastoilla Pohjanmaalla.  Nokian kaupungilla työskentelin nuorten ja aikuisten ammatillisessa kuntoutuksessa. Tampereen kaupungilla olen toiminut opiskeluhuollon psykologin tehtävissä: ensin pari vuotta perusasteella, kymmenen vuotta lukiossa ja viimeiset kolme vuotta asiakaskuntaani kuului myös ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoita.

 

Kriisityö on aina ollut sydäntäni lähellä ja olen osallistunut kriisiryhmien työhön. Sivutoimisesti olen tehnyt soveltuvuusarviointeja opiskelijavalinnoissa. Pidän tärkeänä tätä laaja-alaista pohjaa, johon psykoterapeuttikoulutus on tuonut syvyyttä. Oman toiminimen perustin 2013 ja vuoden 2019 alkupuolella siirryin päätoimiseksi ammatinharjoittajaksi.

 

Tärkein arvo työssäni on asiakkaan asiantuntijuus. Jokaisen elämäntilanne ja kokemukset, voimavarat ja haasteet ovat ainutlaatuisia. Asiakkaan tarinaa tutkitaan yhteistyössä. Terapeuttisen työskentelyn ja uusien näkökulmien myötä löytyy uudenlainen ote ja voimaantuminen; tämä on palkitsevaa sekä asiakkaalle että psykologille.

Ota yhteyttä:

Puh: 045 150 0668

Sähköposti: etunimi.sukunimi (at) gmail.com

There is a crack in everything. That’s how the light gets in — L. Cohen

                      Jokaisessa muurissa on särö. Sieltä valo pääsee sisään — L.Cohen

 

 

Kuva: Laura Vesa